Ποιες τροφές επιτρέπονται στην κετογονική δίαιτα

Ποιες τροφές επιτρέπονται στην κετογονική δίαιτα

Η κετογονική δίαιτα μας μαθαίνει ότι για να χάσουμε λίπος πρέπει να φάμε λίπος. Ποιές είναι οι τροφές που μπορούμε να καταναλώσουμε και ποιές πρέπει να στερηθούμε όταν ακολουθούμε την κετογονική δίαιτα, ώστε να χάσουμε τα περιττά κιλά μας;

Δίαιτα για οστεοπόρωση

Δίαιτα για οστεοπόρωση

Η Δίαιτα για οστεοπόρωση είναι μόνο ένα από τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι έχουν μειωμένη οστική μάζα. Η οστεοπόρωση απαιτεί αλλαγή τρόπου ζωής ώστε να σταματήσει ή και να αντιστραφεί η πορεία της.

Η Δίαιτα για οστεοπόρωση είναι μόνο το πρώτο βήμα ώστε να σταματήσει ή και να αντιστραφεί η πορεία της οστεοπόρωσης και να γυρίσουμε το ρολόι αρκετά χρόνια πίσω.

Δίαιτα καταρράκτη (Waterfall Diet) για κατακράτηση υγρών

Δίαιτα καταρράκτη (Waterfall Diet) για κατακράτηση υγρών

Η Δίαιτα καταρράκτη (Waterfall Diet) είναι δημιούργημα της διατροφολόγου Λίντα Λαζαρίδη και υπάρχει από το 1999. Στόχος της είναι η απώλεια περιττών υγρών από το σώμα και είναι κατάλληλη για όσους υποφέρουν από κατακράτηση υγρών που τους οδηγεί σε δυσφορία και αύξηση βάρους.

Δίαιτα του ευερέθιστου εντέρου

Δίαιτα του ευερέθιστου εντέρου

Η δίαιτα του ευερέθιστου εντέρου στοχεύει στην δραστική μείωση των συμπτωμάτων και την καλύτερη ποιότητα ζωής, πράγμα που επιτυγχάνεται σε ποσοστό άνω του 70% των ασθενών.

Δίαιτα DASH, μενού εβδομάδας

Δίαιτα DASH, μενού εβδομάδας

Για δική σας ευκολία, φτιάξαμε ένα εβδομαδιαίο μενού βασισμένο στην δίαιτα DASH. Μπορείτε να το χρησιμοποιείσετε ως έχει ή να κάνετε τις δικές σας παραλλαγές, προσαρμοσμένες στις διατροφικές προτιμήσεις σας.

Dash ή Κετογονική;

Dash ή Κετογονική;

Μπορέι η δίαιτα DASH να μην είναι τόσο γνωστή στην Ελλάδα, στο εξωτερικό όμως (και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ) είναι μια από τις διασημότερες δίαιτες.

BMI Υπολογισμός

BMI Υπολογισμός. Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI)

Ο δικός σου BMI υπολογισμός και η κατάταξη του τωρινού σου βάρους στο γράφημα και τον πίνακα BMI. Υπολογισμός BMI με απλή καταγραφή βάρους και ύψους.

Απώλεια βάρους γρήγορα

Απώλεια βάρους γρήγορα, με επαγγελματίες διαιτολόγους

Για να επιτύχουμε απώλεια βάρους γρήγορα και αποτελεσματικά, αρκεί να ακολουθήσουμε 5 εύκολα βήματα ώστε να φτιάξουμε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

Τα βαθύτερα αίτια αποτυχίας της δίαιτας

Τα βαθύτερα αίτια αποτυχίας της Δίαιτας

Έχετε αναρωτηθεί γιατί οι περισσότερες δίαιτες αποτυγχάνουν, παρά το γεγονός ότι ακολουθούνται σωστά για μεγάλα χρονικά διαστήματα; Ποιά είναι τα αίτια αυτής της αποτυχίας και τί μπορούμε να κάνουμε εμείς για να πετύχουμε;

Αποτελεσματική δίαιτα ή μια ζωή δίαιτα;

Αποτελεσματική δίαιτα ή δίαιτα για μια ζωή;

Η αποτελεσματική δίαιτα ονομάζεται έτσι γιατί… φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό είναι, όμως, μόνο ένα μέρος της αλήθειας. Η αποτελεσματικότητα μιας δίαιτας εξαρτάται άμεσα από τους στόχους που έχουν τεθεί. Συχνά, οι στόχοι αυτοί δεν είναι ρεαλιστικοί.